20-06-2017 Meeting in Parc Imstenrade

20 juni 2017 was de eerste Businessmeeting.

Parc Imstenrade Business

In de Orangerie van Parc Imstenrade aan Parc Imstenrade 66 in Heerlen praatten we alle genodigden bij over de plannen van Business Platform Limburg. Na de Pauze was Gert Jakobs te gast. Sander Kleikers was moderator van deze meeting. Tot slot borrelden we even na in de mooie tuin van Parc Imstenrade.

 

 

Gert Jakobs verwierf de afgelopen jaren onder andere bekendheid als Wieler-analyticus in de talkshow Tour du Jour van RTL. Hij gaf co-commentaar tijdens de Hammer Series. Daarnaast is hij vanaf 30 juni de vaste Side-kick in de L1 tour-talkshow Tour de L1mbourg. Jakobs is een ervaren spreker en verbindt sport met het bedrijfsleven.”

Gert Jakobs over Business Platform Limburg: “Ik kijk ernaar uit om jullie nieuwe Platform te ontmoeten. Limburg loopt voorop in de wielersport, maar ook in het bedrijfsleven gebeuren er in het Zuiden bijzondere dingen. Mooi om sport met bedrijfsleven te verbinden in jullie nieuwe Business Platform Limburg. Ik zeg: ‘drannn!’ “

Gert Jakobs

Neem alvast een kijkje op de website van Gert Jakobs.

 

Lid van Business Platform Limburg worden?

Ben je eigenaar of beslisser bij een Limburgs bedrijf of instelling en kom je graag in contact met anderen met een soortgelijke functie, dan is een lidmaatschap iets voor jou. Business Platform Limburg streeft een goede spreiding over branches en regio na om zoveel mogelijk interactie tussen de leden te bewerkstelligen.

Business Platform Limburg heeft geen vaste locatie. De meetings en evenementen worden door de gehele provincie Limburg georganiseerd. Soms wordt aangehaakt bij reeds bestaande evenementen. Indien het enigszins mogelijk is, houden we de evenementen op locaties van de leden.

Heb je interesse om lid te worden van Business Platform Limburg? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.