07-05-2018 Relax & Connect in Thermae 2000

Relax & Connect Business Platform Limburg

Op 7 mei was Business Platform te gast bij Thermae 2000 in Valkenburg.  We werden door commercieel directeur Pauline Verhoef ontvangen op een zonnig terras met weidse uitzichten over Valkenburg. Zij gaf ons een inkijkje in de plannen die Thermae 2000 in de komende jaren wil realiseren. Daarna startten we met een relaxmomentje.

Blotevoetenpad Business Platform Limburg      Relax & Connect Business Platform Limburg

We kregen een korte introductie in mindfulness gevolgd door een wandeling op het blotevoetenpad. Voor de meesten rustgevend, voor een aantal een uitdaging.

Thermae 2000 Business Platform Limburg

 

 

 

 

Na de wandeling stonden verfrissend water uit eigen bron, een heerlijke smoothie en gezonde broodjes voor ons klaar.

Daarna gaan we aan de slag met Yes, We Connect! Een interactief programma waarbij de leden op een bijzondere manier nader kennis met elkaar konden maken. Iedereen had vooraf een eigen profiel aangemaakt met persoonlijke voorkeuren. Tijdens deze middag werd duidelijk met wie men de grootste match had.  Aan de hand van een quiz en een aantal vragenrondes werden allerlei persoonlijke vragen in groepen beantwoord. Soms hilarisch, maar altijd waardevol!

 

Yes We Connect BPL Thermae   Yes We Connect BPL   Yes We Connect BPL

Tot slot heeft keukenbrigade van Thermae 2000 ons nogmaals verwend met heerlijke hapjes. Het was een mooie bijeenkomst op een zowel letterlijk als figuurlijke toplocatie!

 

   Yes We Connect BPL Thermae 2000

Heb je ook interesse om deel te nemen?

Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

 

 

BPL