12-09-2017 Netwerk-lunch bij Beluga

12 september 2017 waren we te gast bij Restaurant Beluga in Maastricht. Deze locatie hoeft geen verdere toelichting. Beluga heeft al jaren twee Michelin sterren en staat steevast in de top 5 van de beste restaurants van Nederland.

 

Topkok Hans van Wolde serveerde een viergangenlunch met bijpassende wijnen. Het restaurant was deze middag exclusief gereserveerd voor Business Platform Limburg.

Er waren twee sprekers, Mark Post en Hans van Wolde.

 

Mark Post is als hoogleraar vasculaire fysiologie verbonden aan de Universiteit Maastricht, maar de meeste mensen kennen hem als de vleesprofessor. Hij heeft als eerste ter wereld een hamburger in het laboratorium gekweekt. Mark Post gaf een presentatie over dit bijzondere stukje vlees en wat dit betekent voor onze toekomst.

 

Hans van Wolde kookt op eenzaam hoog niveau en is altijd vooruitstrevend. Hij heeft een bijzonder concept “Beluga Loves You”. Hans gaf zijn kijk op de keuken van de toekomst.

 

Op de website van Chapeau kun je een fotoverslag van deze middag bekijken.

 

Beluga Maastricht

 

Ben je eigenaar of beslisser bij een Limburgs bedrijf of instelling en kom je graag in contact met anderen met een soortgelijke functie, dan is een lidmaatschap iets voor jou. Business Platform Limburg streeft een goede spreiding over branches en regio na om zoveel mogelijk interactie tussen de leden te bewerkstelligen.

Business Platform Limburg heeft geen vaste locatie. De meetings en evenementen worden door de gehele provincie Limburg georganiseerd. Soms wordt aangehaakt bij reeds bestaande evenementen. Indien het enigszins mogelijk is, houden we de evenementen op locaties van de leden.

Heb je interesse om lid te worden van Business Platform Limburg? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.