23-10-2019 Lunch bij Restaurant de Leuf

Op 23 oktober waren we  te gast bij Restaurant De Leuf. Deze locatie behoeft geen verdere toelichting. De Leuf sinds 1988 gevestigd in de prachtige vakwerkboerderij van het pittoreske plaatsje Ubachsberg,

De Leuf krijgt acht jaar later, in 1996, de eerste Michelinster en in 2007 volgt de tweede. Ook Sandra’s waardevolle rol als gastvrouw blijft niet onopgemerkt, ze wordt in 2009 uitgeroepen tot ‘Gastvrouw van het Jaar’  door restaurantgids Gault Millau.

Topkok en eigenaar Paul van de Bunt komt geheel onverwachts te overlijden in 2014. Gesteund door haar team, besluit Sandra hun zaak, hun levenswerk voort te zetten. Robin van de Bunt keert terug naar De Leuf en Bas van Kranen, die ruim 2,5 jaar lang als Paul’s rechterhand in De Leuf heeft gekookt neemt het roer over in de keuken. De gezamenlijke passie en vastberadenheid  van het hechte team werpen hun vruchten af. De Leuf wordt in het najaar van 2014 opnieuw met een Michelinster gewaardeerd en het team weet tijdens de Horecava de meest prestigieuze kookwedstrijd om ‘de Gouden Koksmuts te winnen.

Januari 2018 breekt een nieuwe fase aan met Robin van de Bunt ‘achter de kachel’.  Met de ervaring van een culinaire wereldreis op zak, neemt Robin het stokje over van Bas van Kranen en zijn vader op te volgen in de keuken van Restaurant De Leuf.  Een nieuwe fase breekt aan voor het familiebedrijf De Leuf: Sandra, Robin en Michelle van de Bunt. Een traditie van passie, perfectionisme & onaflatende nieuwsgierigheid! Restaurant De Leuf is “alive and kicking”

Deze middag had Paul ’t Lam de rol van dagvoorzitter.
Hij is vooral bekend als dé communicatie man, werd in 2012 benoemd als ‘spreekstalmeester’ voor het met instorten geplaagde winkelcentrum ’t Loon te Heerlen.  Ook heeft hij een soortgelijke rol vervult als brandmanager voor St. Regiobranding Zuid Limburg.
Paul nam ons mee in zijn betoog over de bedoelingen en het succes van netwerken.

Het ontvangst, de lunch en de spreker waren van topklasse!