19-06-2018 Limburg Happening

De Limburgse Werkgeversvereniging bestaat 100 jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseerden zij de Limburg Happening in het mooie Chateau St Gerlach in Valkenburg aan de Geul. Business Platform Limburg sloot aan bij dit evenement.

De leden kregen eerst een voorontvangst in het tuinpaviljoen van St. Gerlach. Daar werd Roy Packbier geinterviewd door Sander Kleikers. Roy Packbier is de organisator van onder andere de Amstel Gold Race, het WK Wielrennen en vele andere evenementen. Hij gaf ons een beeld van alles wat er komt kijken bij dergelijk grote evenementen. Dit alles doorspekt met leuke anekdotes.

Daarna sloten we aan bij de Limburg Happening van LWV. In een overvol Paviljoen waren er presentaties van onder andere Gouverneur Theo Bovens en Voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW. We konden stemmen op het beste idee van Limburg en kregen inspirerende verhalen van een aantal youngpreneurs.

Na de presentatie stond de champagne klaar. In de zonnige tuin van St Gerlach werd er volop genetwerkt met de ruim 400 aanwezige Limburgse ondernemers. Dit alles onder het genot van diverse heerlijke buffetten.

Een mooie afsluiting van het eerste jaar van Business Platform Limburg.